Followers

Saturday, July 9, 2011

Kerana Wakaka Ape Pon Boley Haha ..

hello readers ..   =D


W0ow punyer la suka aku kat wakaka ni smpi apa2 p0n update dari d0rang msti aku akan cpt grab it..now ni aku ngah demam  WAKAKA T FOR SALE!! WHILE STOCK LAST !! Gle la klu aku xgrab kan..s0 ape lg cpt2 la aku suw0h kaka aku si fir0o b0olat tu as my bank begerak pi transfer wit nk beli baju tu haha..insyaallah lau xde ape2 nnti aku dapat la baju tu cuz fir0o dh transfer kat dorang...yah0ooo xsabar babe wa ckp sama lu hahha..ni aku nk wat pr0m0 skit mana taw k0rg2 yg kat blog aq ni nk beli tp cpt2 takot abes lak (:


WAKAKA T FOR SALE!! WHILE STOCK LAST !!
Black Colour Only
Male : S,M,L
Female : S,M (baby-t)
Rm35 (Klang Valley Area)
Rm40 (+ Rm5 for shipping outside KL)
Cara Pembayaran ;
bankin Rm40 untuk sehelai baju ke :
562825012518 Maybank
(Wakaka entertainment 001980133-P)
hp: 0176692147 'SMS'
email : wakakaforever@yahoo.com
                                                              

ni cont0h resit bukti aku dh wat pembayran aw (:




p/s ~ beli jgn x beli aku dh beli !!

No comments:

Post a Comment